www.iiiWe.com » به این طرح و اجرا چه نمره ای میدین(این قسمت اتصال تیر به ستون اسکلت بتنی)

 صفحه شخصی مهدی حمزه زاده آذر   
 
نام و نام خانوادگی: مهدی حمزه زاده آذر
استان: آذربایجان شرقی - شهرستان: مراغه
رشته: کارشناسی ارشد عمران
شماره نظام مهندسی:  15235
تاریخ عضویت:  1390/03/10
 روزنوشت ها    
 

 به این طرح و اجرا چه نمره ای میدین(این قسمت اتصال تیر به ستون اسکلت بتنی) بخش عمران

17
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)


سلام و عرض ادب
با یکی دیگر از برنامه های به این طرح و اجرا چه نمره ای میدین در خدمت شما هستیم.
عکس مربوط به یکی از پروژه های در حال ساخت است.
با دقت متوجه می شید که در اتصال ستون به تیر, ستون کوتاه می باشد و جالبتر این که
برای پنهان کاری در محل درز از تکه های فوم استفاده شده...!!! میزان درز در حدود 5 تا 6 سانتی
متر است و با فوم پر شده و مقدار بسیار کمی هم دوغاب پاشیدن تا معلوم نشه که اون هم به مرور
شسته شده و از بین رفته و فوم زده بیرون و کاملا مشخصه.
فکر می کنم همه چیز واضحه منتظر نمرات و نظرات کارشناسی سروران خودم هستم. مخلصم

شنبه 19 فروردین 1391 ساعت 14:03  
 نظرات    
 
رامین سلمانی 20:35 شنبه 19 فروردین 1391
3
 رامین سلمانی
مشکل اصلی در اسکلتهای بتنی اکیپ های اجرا هستند و این موارد کم نیستند از جایی باید شروع کرد این اکیپها رو سازمان دهی کرد و با رتبه بندی و محروم کردن ازکار جلویی این اشکالات رو گرفت. نباید اینجور باشه که هرکی یه انبر بگیره دستش بره ارماتور بند و قالب بند بشه!!!
مائده علیشاهی 22:00 شنبه 19 فروردین 1391
2
 مائده علیشاهی
او و و و و و و و و و و و وو و و خ..........بابا این ایرانی ها عجب استعدادهایی دارن........ماشاا.. ماشاا..
از روزنوشت خوبتون ممنون جناب مهندس
عادل گودرزی 00:42 یکشنبه 20 فروردین 1391
3
 عادل گودرزی
عجب$
تا جایی که من میدونم همیشه تا کف طبقه ی بعدی بتن ریزی میشه و بعد از گیرش میرن سراغ سقف طبقه ی بالایی؛حالا اینجا حتی اگر در بتن ریزیه ستون، کمتر از ارتفاع طراحی بتن ریزی شده باشه بازم وقتی بتن سقف رو میریزن باید این فضا پر بشه،مگر اینکه به دلیل تراکم آرماتور این امکان وجود نداشته باشه$

خب اینکه از الان دچار نشست شده بعداز اجرای طبقات بالایی چجوری میخواد پایدار بمونه؟؟
غلامرضا رزمگیر 01:22 یکشنبه 20 فروردین 1391
2
 غلامرضا  رزمگیر
با عرض سلام
چشم های من پیچش در قالب ستون را محتمل می بیند. نقص در تراز بتن ریزی سقف وقالب بندی نا مناسب مشهود است اگر بتوان در خصوص مقدار پوشش میلگرد های ستون (طولی وعرضی ) بررسی واظهار نظر کرد درجه آسیب پذیری ولزوم ترمیم (اجتناب نا پذیر است ) وروش تقویت قابل تعیین است.
با آرزوس سلامتی وبهروزی وعدم وجود همچنین نواقص (شاید...)
یحیی بهمنی 09:47 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 یحیی  بهمنی
قاعدتا 21!
م. مستاجران 11:38 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 م. مستاجران
با نظر آقای گودرزی موافقم
م افتخاری 12:37 یکشنبه 20 فروردین 1391
2
 م افتخاری
ضمن تائید نظر آقای مهندس رزمگیر به نظر میرسد که فومهای مشهود تنها در محدوده کاور میلگرد باشند و انشائ‌الله در وسط ستون و در محدوده محصور شده توسط میلگردهای طولی باید بتن سرریز سقف به این منطقه نفوذ کرده باشد .
البته در موقعیتی که ارتفاع تیر دستخوش تغییر شده و اصطلاحاً آویز پیدا میکند نحوه اجرای درست ، قطع بتن ستون در تراز کف تیر عمیق‌تر است لیکن در زمان بتن‌ریزی باید این محدوده به نحو مناسبی قالب بندی شود.
م افتخاری 12:37 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 م افتخاری
ضمناً آقای مهندس بهمنی عزیز ضمن عرض سلام مجدد و آرزوی سپری کردن سفری خوش
1- مشتاقانه منتظر سریال سفرنامه "آقا یحیی" هستم
2- منظورتان از 21! را متوجه نشدم
م افتخاری 12:40 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 م افتخاری
آقای مهندس حمزه زاده آذر :
بد نبود تصویری هم از نحوه شمع‌بندی و قالب‌بندی کنسول احتمالی در جلوی این ستون که در شکل مشخص شده نیز جهت تنویر افکار عمومی ارائه مینمودید
مژگان فدایی 12:49 یکشنبه 20 فروردین 1391
2
 مژگان  فدایی
ای باباااا سخت نگیرییییییددوستااان
فوقش ساختمون میریزه پایییییییییینو شاید البته شاییید مقدارکمه قابل توجهییییییی ؛) خسارت مالی وجانی در پی داشته باشه که اونم مسئله ای نیست.هست؟اگه مسئله ای بود که حتما به این موضوع وسایر ساختمون هایی که مثل نقل ونبات ازاون بالاتشریف میارن پاییییین حالایا بخاطر گود برداری و... رسیدگی میشد.پس مسئله اینیست
آسوده باشید بااین خراب کاری ها همه در امن وامانند :)
حسن ابراهیمی 16:09 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 حسن  ابراهیمی
مهدی جان من در اولین نگاه متوجه پیچش ستون شدم و تکه های سفید رنگ که با فلش نشونش دادی رو گمان کردم که گچ هستند و بعد با خوندن توضیحات شما متوجه شدم اینها فوم هستند و همچنین استاد ارجمندم جناب آقای مهندس رزمگیر هم متوجه پیچش ستون شدند و این پیچش رو تائید کردند.

انشا... در ادامه کار کلیه اصول و قوانین مربوط به اجرا را رعایت خواهند کرد , یه مثلی هست که میگه لشگر بدون تلفات نمیشه , در پروژه ای که کلی ستون داره , حالا یکیش اینطوری شده دیگه , مهم اینه که ساختمون ساخته بشه و مشتریها زودتر بخرنش , این اشتباهات اجرایی همه اش میره زیر نما سازی و محو میشن و دیگه دیده نمیشن مهدی جان :)

مهدی جان جای تقدیر و تشکر داره که زحمت میکشی و وقت میگذاری و این نوع اجراها رو پیدا میکنی و معرفیشون میکنی و حتما با کلی مشکلات و دردسر این عکسها رو میگیری , من به خودت نمره میدم , یه 20 خوشگل میدم به داش مهدی خودم , خسته نباشی , دستت درد نکنه.

آفرین به تیزبینی جناب مهندس افتخاری , پس قراره در این محل کنسول الحاقی احداث کنند , من میگم آخه این تیر و شمع رو واسه چی اینجا گذاشتند , چه شووووووووود اگر کنسولی در این محل اجرا شوووووووود !!!

عادل جان طبق فرمایش شما من فکر میکنم هر چقدر هم آرماتور در محل متراکم و تعدادش زیاد باشه , چون ملات بتن رقیق و شل و ول هست میشه این فضا رو بتن ریزی کرد , حتی میشه ویبره کرد یا حداقلش با یه چوب لاغر به صورت دستی ویبره شو انجام داد , آقا عادل بحث این حرفها نیست , چون اینها می تونستند در نهایت با یه قالب بندی کوچولو در محل بتن رو در محل فاصله تیر با ستون تزریقش کنند , حتی زحمت این کار رو هم به خودشون ندادند و با فوم این محل رو پرش کردند.

در مبحث تعمیر و نگهداری درباره روشها و چگونگی انجام تزریق بتن در محل زیر فونداسیون گفته شده , محلی که اصلا در دسترس نیست و بتن ریزی در این محل کار خیلی سختی هستش , حالا این ستون که از چهار طرف میدان کاملا بازی داره برای انجام هر نوع کاری و تزریق بتن در این محل کار بسیار آسونیه.

اینطور که پیداست این ساختمان هم بدون نظارت مهندسین در حال ساخت هستش و اگر پرسنل اجرائی با اشتباهات و مشکلات اجرائی روبرو بشن کسی نیست که راهنمائیشون کنه و چون پرسنل اجرائی دانش فنی بصورت عملی دارند متکی بر میزان تجربه کسب کرده خودشون در مدت زمان کاریشون هستند , هر چقدر کار بیشتری انجام داده باشند به همون میزان دانش فنی کسب کردند و اگر تازه کار باشند که فاقد دانش فنی هستند , و ازشون بیشتر از این انتظار نمیره که کاری رو اجرا کنند که کاملا مهندسی ساز باشه , مقصر کارگر سر ساختمان نیست , مقصر کسانی هستند که مجوز ساخت و ساز بدون نظارت را صادر میکنند و هیچ گونه کنترل و بازرسی بعدی روی ساختمانها ندارند.

سازمان مهندسی هر شهری باید نیروهایی داشته باشه که بطور غیر منتظرانه و بدون اطلاع قبلی به کارفرما در محل پروژه ها حضور پیدا کنند و از مراحل مختلف ساخت و سازها بازدید کنند و از کیفیت اجرائی گزارشاتی را تهیه کنند و این گزارشات را در پرونده ی هر پروژه ای ثبت کنند , چرا که این شیوه ی بازرسی به نفع ساختمان احداثی و به نفع مشتریانی که ساکن و مصرف کننده آن پروژه هستند خواهد بود و همچنین به نفع کارفرما از لحاظ اقتصادی از بابت خرید مصالح و عدم دوباره کاری و صرف زمان بیشتر و هزینه های اضافی نیز خواهد بود .

با تشکر , موفق باشید
یحیی بهمنی 16:24 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 یحیی  بهمنی
آقای مهندس افتخاری عزیز؛ ضمن علیک سلامی گرم و صمیمانه:
1) بروی چشم. در روزنوشت مربوطه عرض خواهم کرد.
2) 21 یعنی شاهکاره!!
مهدی حمزه زاده آذر 22:22 یکشنبه 20 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
سلام مجدد و تشکر جانانه از تمامی دوستان عزیز و همکاران گرامی که با ارائه نظرات کارشناسی بنده رو در تهیه چنین روزنوشتهایی قوت قلب می بخشند و همچنین سپاس ویژه از مهندس رزمگیر عزیز که همیشه در چنین روز نوشتهایی با توضیحات فنی و تخصصی مسئله را مو شکافانه بررسی و پی گیری می نمایند.
بایستی عرض کنم متاسفانه یکی از مشکلات سایت عدم امکان ویرایش روزنوشت هستش و بنده نمی تونم عکسهایی که امروز گرفتم رو در سایت آپ کنم اما می تونم بگم:
عادل جان: فرمایش شما درسته ولی چیزی که واضحه کوتاهی ستون و عدم جبران آن در بتن ریزی سقف به علت ویبره نامناسب و یا فراموشکاری و یا هر علت دیگر می باشد.(آخه پسر خوب ساختمون هنوز ساخته نشده و وزن چندانی نداره که نشست کنه...!)

جناب رزمگیر بزرگوار: چشمان تیز بین شما تحسین بر انگیزه پیچش وجود دارد اما نه آنچنان زیاد شاید زاویه عکس طوری هست که این میزان را با خطای دید تشدید می کند.

افتخاری جان: سلام ممنون که پیگیری کردی و با نظرت کاملا موافقم. عکسهای دیگه رو برات ایمیل می کنم سر فرصت( فقط این جنسیتت مشخص نیست نمی تونم بگم داش میم :)) )

خانوم فدایی: تا کی به خاطر ندانم کاریها قربانی بدیم. خدای من شاهده موارد بدتر از این دیده بودم اما عکسی ندارم. بعضی موارد دیگه با صحنه هایی مواجه میشم که واقعا شرم آوره...

حسن جان: ممنون از پی گیریت رفیق. البته مشکل که همیشه هست ولی با تهیه این قبیل روزنوشتها هم اطلاعات خودم و هم بقیه دوستان علاقه مند بیشتر میشه و بحث کاملا بررسی میشه.ممنون که تو هم علاقه مندی

مخلصیم دوستان
پوریا مرادمند 00:08 دوشنبه 21 فروردین 1391
2
 پوریا مرادمند
با عرض سلام خدمت مهندسین عزیز...عکس بسیار جالب وبسیار پند آموزی بود..ممنون...من به این کار نمره10 از بیست میدم...
در این مورد وصل نشدن ستون به تیر باعث می شود که محل اتصال به صورت یک لولا عمل کرده و باعث خرابی و خرد شدن میانقاب شود ولی سقف سالم میماند.
خرابی ستون در تکیه گاه میتونه بخاطر نیروی برشی زیاد باشه لذا فاصله خاموت ها باید رعایت شود..در این اتفاقی که در عکس مشاهده میشه باعث شده تاطبقه تحتانی به عنوان یه طبقه نرم عمل کند..و این اطمینان رو بهتون میدم که با یه زلزله 6تا7 ریشتری 40درصد سازه تخریب شود ولی این اطمینان رو هم بهتون میدم که این سازه با این وضع آوار نخواهد شد.
در رابطه با نظر دوستان :
تا کف طبقه بعدی بتن ریزی نمیشه ولی اینکه قالب تیر را ببندند و بتن ریزی بشه باز هم این مشکل حل نخواهد شد چون کف قالب مسدوده ..چطور میتونه این فاصله رو پر کنه.. : )
قالب ستون هم نمیتونه محتمل پیچش باشه...به چه دلیل میگین که قالب دچار پیچش میشه..!!؟؟
ولی اینکه تراز بندی نشده کاملا مشهوده..ستونها بعد اتمام کار بایستی توسط دوربین یا حداقل شاغول تراز شوند..
از طرفی نه تنها ستون بلکه کل طبقات در حال پیچش خواهند بود و بعد مدتی این مورد به صورت ترک ظاهر خواهد شد که اینم به خاطر تغییر مکان دادن مرکز سختی طبقه مورد نظر میباشد
و اما یکی از راه حل ها میتوونه زره پوش کردن ستون و گیردار کردن و افزایش سختی ستون باشه...به نظرم همین راه حل بهترینه سراغ چیز دیگه هم نروید...
کار عمرانی بسیار کار دقیق و طاقت فرساست..به امید روزی که حواسموونو بیشتر جمع کنیم و با جون مردم عزیزمون هم بازی نکنیم...
این هم بدونید دوووووستان...یادتون نره مهنسین بسیار قابل احترام و ستودنی هستن..اگر یه پزشک جون یه آدم میتونه دستش باشه ، ما مهندسین نه تنها جون اوون پزشک بلکه همه اون آدمایی که زیر اوون سقف هستن،دست ماست...این ما هستیم که باید ایران خودمونو بسازیم پس سعی نکنید همدیگرو زیر سوال ببرید..
با تشکر
سید علی رضوی خسروشاهی 09:14 دوشنبه 21 فروردین 1391
1
 سید علی  رضوی خسروشاهی
موافق نظر خانم مهندس فدائی هستم
((به شتر گفتن گردنت کجه ، گفت کجام راسته))
مژگان فدایی 12:18 دوشنبه 21 فروردین 1391
2
 مژگان  فدایی
جناب حمزه زاده گرامی,امیدوارم از کامنت قبلی بنده سوء برداشت نکرده باشید چون کامنت بنده کنایه ای بود تا زیرسیبیلی رد کردن این طور موارد تآسف انگیز
مهدی حمزه زاده آذر 14:16 دوشنبه 21 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
خانوم فدائی ارجمند بنده منظور شما رو متوجه شدم. اما این حرف شما رو از زبان بسیاری از پیمانکاران محترم شنیدم و خطاب بنده هم به اونها بود نه شما
الحمد و لله شما خودتون مهندسید و از سر دلسوزی این کامنت رو زدید.
موفق باشید
مهدی حمزه زاده آذر 14:20 دوشنبه 21 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
جناب مهندس مرادمند از نظرات کارشناسی شما صمیمانه سپاسگذارم و استفاده کردم.
امیدوارم در روزنوشتهای آتی که از این دست ارائه می شه باز هم بنده رو راهنمائی بفرمائید.
سعی همه مهندسینی که در این جمع دوستانه دور هم جمع شدند هم همین هستش تا ایرادات و مشکلات رو بیان و بررسی کنند.
از همه دوستان و اساتید گرامی ممنونم.
عادل گودرزی 14:34 دوشنبه 21 فروردین 1391
0
 عادل گودرزی
سلام دویاره.
@حسن: من منظورم بتن ایده آل بود که کارایی کمی داره:)
ولی نظر شما کاملا درسته و سازندگان هیچ تلاشی در ترمیم خرابکاریشون نکردن$$

@مهدی: داداش شما خودتون گفتین که فضای خالی رو با فوم و ملات پرکردن که الان شکسته وفوم بیرون زده،همین قضیه بدلیل فشاریه که از طرف سقف به آرماتورها وارد میشه$$
نشست که نباید حتما در مقیاس متر باشه :)

@پوریا: مهندس جان قالب تیر که مقطع ستون رو قطع نمیکنه:)
و بتن تیر و ستون باید بهم پیوسته و یکپارچه باشد$
در ضمن منظور دوستان از پیچش قالب ستون، اعوجاج قالب نیست بلکه همانطور که در عکس هم پیداست یال سمت راست ستون درست در زیر تیر قرار گرفته در صورتیکه یال سمت چپ کمی عقب تر (در جهت عمود بر صفحه ی عکس) از تیر مذکور قرار گرفته$
مهدی حمزه زاده آذر 15:47 دوشنبه 21 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
عادل داداش اون فضای خالی به جهت کوتاهی ستون در بتن ریزی ستون ایجاد شده و بعدا فومها رو داخل درز چپوندن و دوغاب ناشی از بتن ریزی سقف سبب کم پیدائیه اونها شده.
با استناد به نظر افتخاری جان عدم تراز مناسب در قالب بندی باعث این امر بوده و به جهت رفع نقص می بایست از قالب نبشی مناسب استفاده می شد تا با بتن ریزی سقف این نقص جبران بشه که باز هم کوتاهی شده و نهایتا با پر کردن فوم در درز این خطا رو پوشوندن.
ضمنا راجع به بتن تیر و ستون و یکپارچگی آن باهات موافقم و اون اعوجاج یا پیچش هم به جهت کوتاهی ستون و خطای دید نمایان شده و الا پیچش این مورد در حدی نیست که اینجوری به چشم بزنه و اون فلش افقی رو گذاشتم تا به میزان کوتاهی ستون پی ببریم
م افتخاری 15:59 دوشنبه 21 فروردین 1391
1
 م افتخاری
باسلام خدمت آقای مهندس بهمنی گرامی
چشمتان بی بلا
از باب توضیحتان : سپاس
ولی فکر کنم خیلی سختگیری میکنید تا 44 هم جادارد
م افتخاری 16:02 دوشنبه 21 فروردین 1391
1
 م افتخاری
آقای مهندس حمزه زاده آذر مشتاقانه منتظر دریافت تصویرهای تکمیلی هستم
مجتبی حسن لو 20:26 دوشنبه 21 فروردین 1391
1
 مجتبی حسن لو
بنظر من وقتی که ارتفاع ستون نسبت به ارتفاع تمام شده پایین سقف کمتر است،هنگام بتن ریزی تکه های فوم در کناره ی آن قرار دادن که بتن پایین نریزه و این حرفتون که کامل بین سقف و بالای ستون را با فوم پوشوندن چندان صحیح نیست.در کل از نظر اجرایی اشتباهه و عواقب سنگینی رو در پی داره مخصوصا هنگام وقوع زلزله،پس خدا بخیر کنه!!!
ممنون
جالب بود
ه ص 22:42 دوشنبه 21 فروردین 1391
1
 ه ص
یعنی به جای ستون ،5 سانت فوم گذاشتن؟!؟
عجب شاهکارهای که ادم نمی بینه
پوریا مرادمند 00:40 سه شنبه 22 فروردین 1391
1
 پوریا مرادمند
سلام مهندس گودرزی عزیز...من فکر میکردم کسی متوجه این عرض غلط بنده نمیشه...متاسفانه فرصت اصلاح نوشتمو نداشتم..کاملا شما درست میفرمایید..در محل اتصال پیوستست...این توجهتون یه نمره 20 داره..ممنون..
پوریا مرادمند 00:43 سه شنبه 22 فروردین 1391
1
 پوریا مرادمند
مهندس حمزه زاده...سلام عرض کردیم...یه سوال...: خود مهندسین ناظر و مجری این پروژه چه نظری روی این مشکل به وجود اومده دادن؟؟کارفرما چطور؟
م خلیلی 00:55 سه شنبه 22 فروردین 1391
2
 م خلیلی
آقای مهندس حمزه زاد آذر، بسیار ممنون. فکر میکنم این نوع روزنوشت ها از مفیدترین بخش هاست. اگر براتون امکان داره، بسیار ممنون میشم مابقی تصاویر را برای من هم ایمیل کنید.
دیدن این خطاهای اجرا و راه های حل و پیشگیری از ان ها برای مهندسان تازه کاری مثل من خیلی مفیده.
احتمالا کسانی از همکاران عزیز مجموعه ای مدون از مراحل اجرای ساختمان - دقیقا با توضیحات زمان اجرای هر مرحله- به طور کامل و با ریزبینی در اختیار دارند؟!!
محسن نیک 09:11 سه شنبه 22 فروردین 1391
1
 محسن نیک
خیلی ممنون از این همه مشارکت دوستان. ممنون مهندس عزیز.در سازه های بتنی متاسفانه از این مشکلات زیاده
مهدی حمزه زاده آذر 14:31 سه شنبه 22 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
مهندس مرادمند بنده این صحنه ها رو شکار می کنم. به نظر شما اگر ناظر یا مجری در پروژه حاضر باشه اجازه میده من از نقص سازه عکس بگیرم؟؟؟؟
در قسمت قبل این سریال کم مونده بود کتکی هم نوش جان کنم.
هدفم از این روزنوشتها ارائه ایرادات سازه ای و دریافت نظرات کارشناسی اساتید گرامی هستش.
مهدی حمزه زاده آذر 14:35 سه شنبه 22 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
خانوم خلیلی خوشحالم که این روزنوشت ها سبب افزایش اطلاعات فنی شما می شه و براتون مفید واقع شده. عکسها رو براتون ایمیل کردم.
خود بنده هم از نظرات اساتید استفاده می کنم و اطلاعات ناقصم رو تکمیل می کنم.
از راهنمایی های دوستان هم کمال تشکر رو دارم.
امیدوارم باز هم در روزنوشتهایی از این دست مشارکت فنی اساتید و دوستان رو شاهد باشم.
مخلصم
مهدی حمزه زاده آذر 14:48 سه شنبه 22 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
مهندس مومنی عزیز ممنون نظر شما هم درسته اما عمق حضور فوم داخل ستون و اون چه که من از نزدیک دیدم چیز دیگری رو نشان می داد. البته حضور فوم در محل می تونه به گفته شما به جهت جلوگیری از نشت باشه.
بنده نگفتم کل مقطع رو به منظور جبران کوتاهی ستون با فوم پر کردند چون بتن ریزی تیر و سقف به اتمام رسیده و تنها راه اطمینان از این موضوع تخریب و کندن فوم هستش که این امکان برای من میسر نیست. البته ستون کوتاه هستش و در بتن ریزی سقف جبران می شه و شاید هم شده اما اون چه که مشهوده کوتاهی 6،7 ساتنی بتن ستون هستش. امیدوارم این کوتاهی در بتن ریزی سقف جبران شده باشه و انچه که قابل مشاهده است فقط فقدان کاور آرماتور باشه.
غلامرضا رزمگیر 23:18 سه شنبه 22 فروردین 1391
1
 غلامرضا  رزمگیر
با سلام خدمت همه مهندسین گرامی
ضمن سپاس از جناب آقای مهندس حمزه زاده آذر علاوه بر جدیت وپیگیری موضوع بابت ارسال تصاویر بیشتر همانگونه که تصاویر نشان می دهد تیر ها در دو جهت ارتفاع متفاوت دارند بنابراین :
1- در زمانی که مهندس طراح ارتفاع تیر ها را دردو جهت متفاوت طرح ونقشه اجرائی تهیه وابلاغ می کند باید به این موضوع توجه نماید که ارتفاع بتن ریزی ستون ها برای تیر های با ارتفاع بیشتر (دارای آویز ) اجرامی گردد
2- در تقاطع تیرها ، برای اجرای تیر با ارتفاع کمتر (همتراز با سقف ) به اندازه آویز تیر های اصلی (حامل بار سقف ) بین تیر وستون فضای خالی بتن ریزی نشده ایجاد می گردد این امر اجتناب نا پذیر است و بتن ریزی ستون امکان پذیر نمی باشد .
3- در این حالت باید قالب بندی مناسب (در دوجهت برای ستونهای میانی ودر سه جهت برای ستونهای کناری ) طرح واجرا گردد.بدیهی است ارتفاع قالب به اندازه آویز تیر های جهت اصلی است. استفاده از یو نیلیت یا فوم راهکار اشتباه بوده وموجب اسیب پذیری می گردد.
4- طرح تقویت بسیار ساده بوده وبا تراشیدن بخش معیوب (احتمالاً) روی پوشش میلگرد ها وجایگزین با بتن مناسب با چسبندگی ومقاومت کافی مانند روش های مرسوم ترمیم قابل انجام است.بدیهی است سادگی ترمیم یا تقویت آن دلیلی برای سهل انگاری وعدم رعایت اصول فنی نیست در هر صورت با وجود ترمیم وتقویت این منطقه مستعد خرابی وپاشنه آشیل این بنا است.
مهدی حمزه زاده آذر 23:32 سه شنبه 22 فروردین 1391
0
 مهدی حمزه زاده آذر
ممنون جناب رزمگیر از توضیحات فنی شما. واقعا جای تقدیر داره که به پست بنده سر زدید و وقت گذاشتید.
امیدوارم برای تمامی دوستان هم مورد استفاده و آموزنده باشه.
مخلصم
مائده علیشاهی 00:02 چهارشنبه 23 فروردین 1391
1
 مائده علیشاهی
جناب حمزه زاده ممنون میشم اگر برای من هم ارسال کنید.اگر هم با توضیح هستند که بسیار عالیست.
موفق باشید.
م افتخاری 09:35 چهارشنبه 23 فروردین 1391
0
 م افتخاری
آقای مهندس رزمگیر گرامی
به اختلاف ارتفاع قالب بند محترم هم توجه کرده لیکن به جای 10 سانتیمتر ، 20 سانتیمتر پایین‌تر بتن را قطع نموده و باقی قضایا ...
به نظر میرسد تراشیدن کاور پلاستوفومی و قالب بندی خارجی و تزریق گروت راه حل مناسبی باشد
البته تمام این موارد باید قبل از اجرای سقف بعدی ( که احتمالاً از آن گذشته است) انجام شود
بهرام رستمی 12:35 چهارشنبه 6 فروردین 1393
0
 بهرام  رستمی
آقای مهندس حمزه زاده عزیز خسته نباشید واقعا از تجربیات تمام مهندسان و اساتید عزیز استفاده کردیم.